tmmob
ÜYE GİRİŞ
ADANA
ANTALYA
BURSA
İSTANBUL
İZMİR
KONYA
MERSİN
İL TEMSİLCİLİKLERİ
Kurumsal
Odamız
Hakkımızda
About Us
Meslek Etiği
Yemin
Yönetim
Yönetim Kurulu
Denetim Kurulu
Onur Kurulu
TMMOB Temsilcisi
Şubeler
Şube İletişim Bilgileri
Temsilcilikler
Temsilcilikler İletişim Bilgileri
Kurullar
Eğitim Komisyonu
Yayın Komisyonu
Mevzuat Komisyonu
Örgütlülük ve Sosyal İşler Komisyonu
Öğrenci Koordinasyon Kurulu
Çalışmalarımız
Çalışmalarımız
Haberler
Duyurular
Basında Biz
Resmi Yazışmalar
Oda Görüşleri
Hukuki Çalışmalar
Çalışma Raporu
Üyelik/Belge İşlemleri
Üyelik İşlemleri
Üyelik
Çalıştırılması Zorunlu Personel
LPG Sorumlu Müdür
SMM
Yayınlar
Yayınlar
Gıda Mühendisliği Dergisi
Kitaplar
Broşürler
e-Bültenler
Etkinlikler
Etkinlikler
Gıda Mühendisliği Kongresi
Dünya Gıda Günü Sempozyumu
Gıda Mühendisliği Koordinasyon Kurulu
Geleneksel Gıdalar Sempozyumu
Dünya Gıda Güvenliği sempozyumu
Mevzuat
Mevzuat
TMMOB Mevzuatı
Oda Mevzuatı
Gıda Mevzuatı
AB Mevzuatı
Bize Ulaşın
Arama yapmak için bir şeyler yazınız.
Haberler
Duyurular
Bize Ulaşın
TMMOB
Gıda Mühendisleri Odası
18.04.2025
BASIN AÇIKLAMASI TARIM ARAZİLERİ, MERALAR, ZEYTİNLİKLER, ORMANLAR, SULAK ALANLAR VE SU HAVZALARI RANTA PEŞKEŞ ÇEKİLMEYECEK KADAR DEĞERLİDİR
DEVAMI
17.04.2025
Gıda Mevzuatı Eğitimi
DEVAMI
16.04.2025
TMMOB Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şubemiz Yeni Yerini Taşındı
DEVAMI
15.04.2025
12. Gıda Mühendisliği Koordinasyon Kurulu Toplantısı’nı Gerçekleştirdik
DEVAMI
15.04.2025
18. Geleneksel Mayıs Şenliği Duyurusu
DEVAMI
10.04.2025
Gıda Mühendisliğinde Dijital Dönüşüm Araçları: Süreç Simülasyonu ve Sanal Gerçeklik Uygulamaları
DEVAMI
08.04.2025
6. KADIN SEMPOZYUMU 12 NİSAN'DA "ÖRGÜTLEN, DİREN, DEĞİŞTİR" TEMASIYLA GERÇEKLEŞTİRİLECEK
DEVAMI
28.03.2025
ISO 22000:2018 GIDA GÜVENLİĞİ YÖNETİM SİSTEMİ TEMEL EĞİTİMİ
DEVAMI
26.03.2025
6. Ulusal Laboratuvar Akreditasyonu ve Güvenliği Sempozyumu ve Sergisi
DEVAMI
21.03.2025
Dünya Su Günü Basın Açıklaması
DEVAMI
Üyelik İşlemleri
Üye Girişi
Aidat Ödeme
Basın Açıklamaları
Oda Görüşleri
Çalıştırılması
Zorunlu Personel
Anlaşmalı Kurumlar
Genç Gidamo
Eğitimler
Haberler
Gıda Mühendisliğinde Dijital Dönüşüm Araçları: Süreç Simülasyonu ve Sanal Gerçeklik Uygulamaları Seminerini gerçekleştirdik
17.04.2025
ISO 22000:2018 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi Eğitimi'ni gerçekleştirdik
16.04.2025
Gıdaların Savunulması ve Yönetimi Eğitimi'ni gerçekleştirdik.
26.03.2025
Tarım ve Orman Bakanlığı Gıda Kontrol Genel Müdürü Dr. Ersin Dilber'i ziyaret ettik
21.03.2025
Food Safety System Certification 22000 V6 Eğitimimizi Gerçekleştirdik
21.03.2025
Birimlerimizin Bulunmadığı İllerdeki Üyelerimizle Online Toplantı Gerçekleştirdik.
26.02.2025
Tüm Haberler
Duyurular
Türk Gıda Kodeksi Bulaşanlar Yönetmeliği -Bulaşanlar Genel Talimatı Yayınlandı
15.04.2025
Vefat ve Başsağlığı-Cem Kösemeci'nin Annesi
12.04.2025
Vefat ve Başsağlığı - Mukaddes Şamiloğlu’nun Annesi
05.04.2025
Vefat ve başsağlığı-Üyemiz Osman Süzen
04.04.2025
Türk Gıda Kodeksi Tereyağı/Sadeyağ Tebliği ve Eski/Yeni Karşılaştırma Tablosu
04.04.2025
Türk Gıda Kodeksi Mikotoksin Seviyeleri Resmî Kontrolü İçin Numune Alma ve Analiz Metodu Kriterleri Tebliği
03.04.2025
Tüm Duyurular
Basında Biz
Cumhuriyet-Yaşar Üzümcü-Evdeki tehlike: ‘Artan gıda enflasyonu, tüketiciyi ucuz ürüne yönlendiriyor'
22.04.2025
İz Gazete-Uğur Toprak-Vatandaşa kötü haber: Gıda fiyatları katlanacak
22.04.2025
TMMOB Gıda Mühendisleri Odası: “Tarım arazileri ranta teslim ediliyor”
22.04.2025
Uğur Toprak-Tele 1-Bakterili tavuk imhası görüntüleri kamuoyuyla paylaşılmalı
16.04.2025
Uğur Toprak-Beyaz ette ölümcül bakteri: Gıda Mühendisleri Odası'ndan uyarı
14.04.2025
Uğur Toprak-Tavuk döner zehirlenmesinde 'salmonella' uyarısı: Ölümle sonuçlanabilir
09.04.2025
Tüm Basında Biz Haberleri
Etkinlikler
Etkinlik Takvimi
Dergiler
Kitaplar
e-Bültenler
Broşürler